Privacyverklaring

Privacyverklaring

Bezoekers website: www.kooijmanmediation.nl

 

Kooijman Mediation & Management, ingeschreven bij de Kamer van koophandel te Amsterdam onder nummer: 34308818.

Doordat u gebruik maakt van diensten van Kooijman Mediation & Management.nl (hierna K.M.&M.) en/of via het contactformulier om informatie vraagt kan K.M.&M. in het bezit komen van mogelijk de volgende persoonsgegevens:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Bovenstaande gegevens worden door K.M.&M. NIET met derden gedeeld of er moet een wettelijke verplichting aan ten grondslag liggen.

K.M.&M.  verwerkt uw persoonsgegevens om telefonischcontact met u op te kunnen nemen als daar reden voor is en/of om u schriftelijk (per post of per e-mail) te kunnen benaderen bijvoorbeeld om een door u gevraagde offerte te doen toekomen.

Daarnaast kan K.M.&M. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, bijvoorbeeld het begeleiden van een Mediation.

K.M.&M. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen/afspraken/opdrachten te realiseren. Tevens dient K.M.&M. de wettelijk administratieve bewaartermijn in acht te nemen dan wanneer er een factuur gestuurd wordt. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst/opdracht/afspraak wordt overeengekomen. Wanneer u eerder als de hiervoor gestelde termijn uw persoonsgegevens verwijderd wilt hebben uit de ‘kaartenbak’ van K.M.&M. stuur een mail met uw verzoek aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. waarna onder normale omstandigheden uw gegevens binnen 48 uur verwijderd zullen zijn.

K.M.&M.heeft Google en/of Google Analytics geen toestemming gegeven om via K.M.&M. Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten en/of met derden te delen.

www.kooijmanmediation.nl

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vestiging adres: Moldau 6, 1186 KW Amstelveen

Telefoon: 0653 500702

Ingeschreven bij de Kamer van koophandel Amsterdam onder nummer: 34308818.

Copyright © 2016 - Kooijman Mediation