Communicatie & Mediation

Wie is in uw bedrijf het ‘pispaaltje’?

“Zestien procent werknemers geïntimideerd”

In Nederland worden naar schatting tussen de 250.000 en 350.000 mensen structureel gepest op de werkvloer (Bron Intermediair). Het is een ruwe schatting omdat er geen eenduidig registratiesysteem is en omdat veel gevallen van pesten binnen de bedrijfsmuren blijven. Uit onderzoek blijkt dat zestien procent van de werknemers geïntimideerd word door hun chef of door collega’s, waarvan 2 procent vaak tot zeer vaak het slachtoffer is.

Pesten gaat ten kosten van de sfeer en productiviteit binnen de organisatie,  veroorzaakt een verhoogd ziekteverzuim en/of veroorzaakt arbeidsconflicten.

Wie is bij u het “Pispaaltje” ?

Kooijman Mediation heeft een workshop ‘Communicatie & Mediation’ ontwikkeld voor teams, collega’s en overige samenwerkingsverbanden.

Met een uitgekiend en beproefd programma van een dag(deel) verzorgt Kooijman Mediation een boeiende workshop met als doel de communicatie en daarmee de samenwerking te verbeteren. Een veelzijdig programma waarbij de deelnemers leren mét elkaar-  in plaats van óver elkaar te praten.

In de workshop behandelen we de volgende thema’s:
Wat is effectieve communicatie?
Wat is Mediation?
Wie is het pispaaltje?
Wat gaat er allemaal fout bij gebruik van moderne communicatiemiddelen?

Enthousiast en/of nieuwsgierig? Neem geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een offerte op maat.

Copyright © 2016 - Kooijman Mediation